Aktiviteter

Dine ferieminder skal være fyldt med dejlige oplevelser. Dette er noget vi virkeligt, gør et stort nummer ud af. Vi ved, at de fleste af de mest meningsfulde oplevelser er dem, som er skabt imellem dig og din familie eller venner – men vi lægger stadigvæk en stor indsats i at skabe de bedst mulige rammer, som du kan få dine helt egne oplevelser i. Hvis vores feriepark kunne tale, ville den fortælle en million historier om unikke ferieoplevelser. Selve parken inviterer dig til at glemme alt om dine daglige rutiner og dykke ned i nye, spændende universer. God fornøjelse!

Se ugens aktiviteter her

Swimmingpool

En hurtig morgendukkert før familien står op. Den helt nye leg, hvor far er den farlige krokodille, eller lille-brors allerførste tur i vandet – uden luffer. Hos Jambo glæder vi os til at invitere dig en tur i poolen.

Nyd den kildende fornemmelse fra vandrutschebanen, de varme bobler i spaen- eller den bagende sol på terrassen. Vi har både taget højde for de allermindste, de vildeste vandhunde og dem, der bare gerne vil svømme. (Poolen åbner i Kristi Himmelfart eller Pinse alt efter, hvordan vejret er og frem til 1. september.) 

Legeplads

I vores feriepark tilbyder vi 3 legepladser, hvilket betyder, at uanset hvor du bor, er den nærmeste legeplads aldrig langt væk. Der er to små legepladser som er tilegnet børn under 5 år og én stor legeplads som faktisk er den største legeplads på nogen dansk campingplads. Sikkerhed er meget vigtigt for os, hvilket er grunden til at alle vores legepladser har en polstret jordoverflade.

Indendørs sport og leg

Kom og prøv vores indendørs legeland, hvor små og store kan boltre sig. Prøv rutschebanerne, trampolinerne eller kravl højt op i de forskellige, udfordrende legetårne. Her er der plads til vilde lege, der udfordrer motorikken, og der er også plads til de mindste. I hallen finder du også en hoppepude, glidebane, spil og en særlig småbørnslegeplads. Sportsmæssigt, kan du nyde en badminton kamp (2 baner), indendørs fodbold og volleyball.

Tennisbane

Den altid populære tennisbane er centralt beliggende. Det er en indhegnet asfaltbane, som er gratis at bruge for vores gæster.

Købmand

Under opholdet hos os skal du ikke gå langt for at finde de væsentlige dagligvarer og meget mere til. I vores butik, sælger vi blandt andet friskbagt brød, mad, aviser, masser af forskellige børneslik, brugskunst, campingudstyr og andre fornødenheder.

Åbningstider

Uge 25 

Mandag-torsdag 8.00-11.00 / 16.00-20.00

Fredag-lørdag 7.30-21.00

Søndag 7.30-20.00

 

Uge 26

Mandag-torsdag 8.00-11.00 / 16.00-20.00

Fra fredag 28/6 holder vi åbent hver dag med udvidede åbningstider.