Camping ved Vesterhavet

Grunden til, at Jambo Feriepark er et populært sted at tage på camping, er at den har det skønne Vesterhav som nabo. Og blot 3 km fra campingpladsen befinder du dig på en af de bedste  badestrande i hele Danmark. Camping ved Vesterhavet i Nordjylland er både sjov og hygge for hele familien. Og så er det hele indhyllet i noget af de skønneste og mest uberørte natur, som landet har at byde på. Det er din garanti for en god oplevelse med masser af muligheder ved Vesterhavet.

Vesterhavets underskønne natur har i adskillige årtier skabt gode ferieminder for danskere såvel som udenlandske feriegæster. For den nordjyske vesterhavsstrækning er noget ganske særligt. Og derfor ligger der også en sand perlerække af oplevelsesmuligheder i det naturskønne landskab bag den maleriske kyst.
 

CAMPINGPLADS VED VESTERHAVET


Ønsker du gode campingoplevelser med familien i nærheden af det fantastiske Vesterhav? Så tag familien med på Jambo Feriepark. Det er en luksuscampingplads i Nordjylland, som har det flotte og storslåede Vesterhav som nabo. Campingpladsen ligger kun 3 km fra Vesterhavet, som absolut er en af Danmarks bedste badestrande og en kæmpe attraktion og oplevelse hele året rundt. På den brede sandstrand er der plads til alle, og de skønne badebyer byder velkommen med hver sin særlige charme og et udbud af lokal kunsthåndværk, kulinariske specialiteter og masser af god feriestemning.

 

Campingpladser Vestkysten

Der er masser af ting at lave og opleve på den brede sandstrand, og Vesterhavet har altid været et stort tilløbsstykke for alle aldre og en garant for spændende naturoplevelser. Du kan opleve havets susen og brusen inde fra stranden og blot nyde den gode udsigt – eller hvis du er til mere action – prøve kræfter med wind- eller kitesurfing og alt derimellem.

Noget af det helt specielle ved Vesterhavet er muligheden for at tage bilen med på stranden, hvorfra du kan slå en lille lejr med alt dit strandudstyr eller køre til en af de populære badebyer Løkken og Blokhus. Hvis du er frisk, kan du også cykle eller gå turen. På den måde kan du opleve en stor del af Vestkysten og se en masse undervejs. Og det er det skønne ved at tage på camping ved Vestkysten. Her er højt til himlen og ingen begrænsninger i forhold til, hvordan I gerne vil have, at jeres ferie skal være. Så uanset, om I tager på camping med en fastlagt plan for alt det, I gerne vil nå at opleve, eller I ønske at tage tingene lidt som det kommer ved at tage på eventyr gennem det fantastiske ferielandskab, kan I være sikre på at få en masse gode ferieminder med jer hjem i bagagen. 
 

Jambo Feriepark - Camping ved Vesterhavet

Som en af de større campingpladser ved Vesterhavet i Nordjylland kan Jambo Feriepark tilbyde luksuriøse faciliteter, som har noget at byde på for alle aldre. Vi har masser af sjove udendørsaktiviteter som for eksempel swimmingpool, der både er egnet til børn og vandglade voksne, 18-hullers minigolfbane, kæmpestore legepladser samt indendørs aktivitetshal med masser af muligheder for fysisk udfoldelse. Camping langs Vestkysten er sjovt og spændende for hele familien, og der er fantastiske muligheder for en rigtig god ferie. 

Book din camping ferie ved Vesterhavet allerede i dag og glæd dig masser af fantastiske ferieoplevelser i det oplevelsesrige nordjyske ferieparadis!