Camping ved Vesterhavet

Jambo Feriepark har det skønne Vesterhav som nabo, og med blot 3 km. fra campingpladsen befinder du dig på en af Danmarks bedste badestrande. Camping ved Vesterhavet i Nordjylland er sjov og hygge for hele familien og garanterer en god ferie.

Campingplads ved Vesterhavet

Ønsker du fede campingoplevelser med familien i nærheden af det fantastiske Vesterhav? Så tag familien med på Jambo Feriepark. Det er en luksuscampingplads i Nordjylland, som har det flotte og storslåede Vesterhav som nabo. Campingpladsen ligger kun 3 km. fra Vesterhavet, som absolut er en af Danmarks bedste badestrande og en kæmpe attraktion og oplevelse hele året rundt.

Campingpladser Vestkysten

Der er masser af ting at lave og opleve på den brede sandstrand, og Vesterhavet har altid været et stort tilløbsstykke for alle aldre og en garant for spændende naturoplevelser. Du kan opleve havets susen og brusen inde fra stranden og blot nyde den gode udsigt - eller hvis du er til mere action - prøve kræfter med wind- eller kitesurfing og alt derimellem.

Noget af det helt specielle ved Vesterhavet er muligheden for at tage bilen med på stranden, hvorfra du kan slå en lille lejr med alt dit strandudstyr eller køre til en af de populære badebyer Løkken og Blokhus. Hvis du er frisk, kan du også cykle eller gå turen. På den måde kan du opleve en stor del af Vestkysten og se en masse undervejs.

 

Camping Vesterhavet Nordjylland

Både Løkken og Blokhus har meget at byde på, og om sommeren summer begge byer af liv og feriestemning. I Løkken er det muligt at købe friskfangede fisk fra de lokale fiskere på stranden, handle i de små butikker, som ligger kort fra stranden eller nyde stemningen på en af caféerne på torvet.

Blokhus har efterhånden cementeret sig som en af de allerbedste feriebyer langs Vestkysten. Hele året er der spændende arrangementer, koncerter og masser af aktiviteter og liv for hele familien - uanset om du er til den aktive MTB ferie eller godt kan lide det afslappende ferieliv på stranden eller i haven. Fælles for begge byer er stranden og Vesterhavet - og hvor end du oplever det, er det fantastisk.

Imellem Løkken og Blokhus og fra Jambo går der et stort stisystem, som gør det muligt at opleve naturen og klitterne langs stranden. Der er én rute, som går hele vejen fra Blokhus til Løkken med afstikkere til stranden undervejs, som giver et godt overblik over hele området. Ruten er især populær blandt løbere, mountainbikere eller folk på hesteryg. Ruten er flot og en stor oplevelse - uanset om du er til fods eller på cykel.

Jambo Feriepark - Camping ved Vesterhavet

Som en af de større campingpladser ved Vesterhavet i Nordjylland kan Jambo Feriepark tilbyde luksuriøse faciliteter, som har noget at byde på for alle aldre. Camping langs Vestkysten er sjovt og spændende for hele familien, og der er fantastiske muligheder for en rigtig god ferie. Book din ferie allerede i dag!