Fåruppakken

Kender du vores nabo? Når du bor på Jambo, har du altid mulighed for at kombinere dit ophold med en tur eller måske flere i Fårup Sommerland.

Du og din familie kan bo en uge på Jambo i sommerferien og samtidig tilkøbe fri adgang til Fårup Sommerland hele ugen til en favorabel pris. Det kalder vi et godt tilbud - og det kalder vi Fåruppakken! Vi tør godt love, at det bliver svært at få børnene med hjem igen. 

Pakken dækker ophold på Jambo Feriepark i 7 nætter og samtidig får I 7 dages entré til Fårup Sommerland på en standardplads excl. el.

Synes du en enkelt dag eller to i Fårup Sommerland er nok, så har vi også 1 og 2-dages billetter.

Priserne for Fåruppakken i sæsonen 2019 har vi ikke modtaget endnu, men det er muligt at bestille ferie og senere tilkøbe Fåruppakken. 

Book ferien lige HER

 

Luksushytte med Fåruppakke

Det er muligt at leje en luksushytte og samtidig have fri adgang til Fårup Sommerland i syv dage. 

Priserne fra Fårup Sommerland til sæsonen 2019 har vi ikke modtaget endnu, men det er muligt at booke en hytte allerede nu og senere tilkøbe Fåruppakken. 

Book en hytte HER

Luksuscampingvogn med Fåruppakke 2018

Det er muligt at leje en luksuscampingvogn på Jambo Feriepark og samtidig have fri adgang til Fårup Sommerland i syv dage. 

Priserne fra Fårup Sommerland til sæsonen 2019 har vi ikke modtaget endnu, men det er muligt at booke en luksuscampingvogn allerede nu og senere tilkøbe Fåruppakken. 

Book en hytte HER