FÅRUPPAKKEN – TAG PÅ LUKSURIØS CAMPINGFERIE NÆR FÅRUP SOMMERLAND

Tag på en campingferie og nyd faciliteterne i Fårup Sommerland. Pakken dækker ophold på Jambo Feriepark i 7 nætter og samtidig får I 7 dages entré til Fårup Sommerland på en standardplads excl. el.

Priseksempel for 2 voksne og 2 børn:

Periode Pris                                Periode Pris
Uge 25           4.195,-   Uge 30           6.295,-
Uge 26 4.295,-   Uge 31 5.895,-
Uge 27 5.495,-   Uge 32 4.695,-
Uge 28 5.895,-   Uge 33 4.295,-
Uge 29 6.295,-   Uge 42 3.995,-

 

Pakken tilpasses i pris efter antal af personer.

Synes du en enkelt dag eller to i Fårup Sommerland er nok, så har vi også 1- og 2-dages billetter.

BOOK HER

Luksushytte med Fåruppakke

Det er muligt at leje en luksushytte og samtidig have fri adgang til Fårup Sommerland i syv dage. Prisen for leje af en hytte i en uge inkl. fri adgang til Fårup Sommerland for 4 personer kan du se her:

Periode Pris                            Periode Pris
Uge 25            9.496,-   Uge 30            13.896,-
Uge 26 11.096,-   Uge 31 13.196,-
Uge 27 12.096,-   Uge 32 11.696,-
Uge 28 13.396,-   Uge 33 10.596,-
Uge 29 13.896,-   Uge 42 9.196,-


Synes du en enkelt dag eller to i Fårup Sommerland er nok, så har vi også 1- og 2-dages billetter.

BOOK JERES FERIE HER.

 

Luksuscampingvogn med Fåruppakke

Det er muligt at leje en luksuscampingvogn på Jambo Feriepark og samtidig have fri adgang til Fårup Sommerland i syv dage. Prisen for leje af en luksuscampingvogn i en uge inkl. fri adgang til Fårup Sommerland for 4 personer kan du se her:

Periode Pris                            Periode Pris
Uge 25            8.196,-   Uge 30            11.696,-
Uge 26 9.396,-   Uge 31 10.596,-
Uge 27 10.796,-   Uge 32 10.196,-
Uge 28 11.196,-   Uge 33 8.196,-
Uge 29 11.696,-   Uge 42 7.496,-


Synes du en enkelt dag eller to i Fårup Sommerland er nok, så har vi også 1- og 2-dages billetter.

BOOK JERES FERIE HER.

SOMMERFERIE I JAMBO FERIEPARK & FÅRUP SOMMERLAND

Kender du vores nabo? Når du bor på Jambo, har du altid mulighed for at kombinere dit ophold med en tur eller måske flere i Fårup Sommerland. Med base i Jambo Feriepark har du mulighed for at bo på vores femstjernede campingplads, som ligger lige op ad en af Danmarks mest kendte forlystelsesparker. Her kan du nyde godt af at være luksuriøst indkvarteret samtidig med at nogle af landets mest populære ferieoplevelser venter på dig lige på den anden side af døren. 

Du og din familie kan bo en uge på Jambo Feriepark i sommerferien og samtidig tilkøbe fri adgang til Fårup Sommerland hele ugen til en særligt favorabel pris. Det kalder vi et godt tilbud – og det er også det, som vi kalder for Fåruppakken. Det er en pakke for jer, der ønsker at få det meste ud af familieferien ved at tage på camping tæt på Fårup Sommerland. For alle, der har besøgt Fårup Sommerland ved, at det kan være svært at nå at prøve alle de ting, som gør forlystelsesparken til en af Danmark mest populære ferieattraktioner – og vi tør allerede godt at love, at det kan blive svært at få børnene med hjem fra ferien igen.

 

CAMPING NÆR FÅRUP SOMMERLAND MED MASSER AF MULIGHEDER

Synes du en enkelt dag eller to i Fårup Sommerland er nok, så kan vi også lave en pakkeløsning med 1- og 2-dages billetter til forlystelsesparken. På den måde vil der også være mulighed for at opleve noget af alt det andet, som Nordjylland har at byde på.

Her kan I blandt andet tage en tur ud til Vesterhavet, der lokker med sine bølgende fortræffeligheder året rundt. Stranden, der ligger blot 3 km fra Jambo Feriepark, er en af Danmarks bedste badestrande – og et helt oplagt udflugtsmål på en uges ferie, selv om det muligvis er aktiviteterne i Fårup Sommerland, der trækker mest.  

 

BOOK EN LUKSUSHYTTE MED FÅRUPPAKKE

Det er muligt at leje en luksushytte og samtidig have fri adgang til Fårup Sommerland i syv dage. Nedenfor ses et skema over prisen for leje af en hytte i en uge inklusiv fri adgang til Fårup Sommerland. Vores luksushytter er små sommerhuse med masser af komfort og mulighed for familiehygge. Her finder I fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine og to soveværelser; Et med dobbeltseng og et med køjesenge plus en skøn hems, hvor der også er et par hyggelige sovepladser. I hytterne er der tv, spisebord med seks stole, og udenfor er der en stor overdækket terrasse. Her har I en mulighed for en enormt hyggelig og luksuriøs indkvartering på en campingplads nær Fårup Sommerland med et væld af faciliteter.   

 

BOOK EN LUKSUSCAMPINGVOGN MED FÅRUPPAKKE

Det er muligt at leje en luksuscampingvogn på Jambo Feriepark og samtidig have fri adgang til Fårup Sommerland i syv dage. Skemaet nedenfor viser prisen for leje af en luksuscampingvogn i en uge inkl. fri adgang til Fårup Sommerland. Vores campingvogne er fuldt udstyret med køkken, toilet, stort fortelt med gulv, tv og havemøbler. Her finder du hele seks sovepladser, hvor to er bedst egnet til børn. Her har I et skønt udgangspunkt for at tage en ferie med eksklusiv camping nær Fårup Sommerland samt nogle af alle de andre seværdigheder, som den nordjyske vesterhavsstrækning har at byde på. 

Hvad enten du vælger at bo i en af vores luksushytter eller at leje en af vores luksuriøse campingvogne, er du med Fåruppakken garanteret en ferie med masser af sjove oplevelser for hele familien. Her har du mulighed for at holde ferie, hvor der ikke skal planlægges særligt meget andet, end hvornår I skal af sted hver dag. For så snart I træder ind ad indgangspartiet til Fårup Sommerland, åbner der sig en verden af muligheder, hvor I kan skabe jer lige nøjagtig den dag, som I ønsker.

Måske har I lyst til at kaste jer ud i en tur med de vilde karusseller og rutsjebaner. Eller måske har I i højere grad brug for at slippe ungerne løs på en af de store, børnevenlige legepladser og legeområder. Eller måske ønsker I jer egentlig bare en lidt afslappet dag, hvor I kan læne jer tilbage i en solbeskinnet vandcykel, grille lidt medbragt mad og se, hvad der byder sig i et roligt og afslappet ferietempo. For Fårup Sommerland kan netop lidt af det hele. Og med bekvemmelig base i Jambo Feriepark kan I tage det hele, lige nøjagtig som det passer jer.