#jamboferiepark

DEL DINE OPLEVELSER FRA JAMBO PÅ #JAMBOFERIEPARK OG SE ANDRES...

5-stjernet camping på toppen af Danmark

Midt på den nordjyske vesterhavsstrækning mellem de to hyggelige feriebyer Løkken og Blokhus ligger der er et af Danmarks mest berømte feriesteder i hele Danmark. For sammen med Vesterhavet, der altid har haft en indbydende charme i den danske sommerperiode, de skønne badebyer og ikke mindst Fårup Sommerland, danner området ramme om en perlerække af oplevelser i Nordjylland. Her ligger Jambo Feriepark som et 5-stjernet ferieparadis – lige i smørhullet mellem nogle af de absolut største ferieoplevelser i hele Danmark.

Med så prominente naboer er der ikke plads til at træde ved siden af, når det kommer til kvalitet. Og derfor er er vi også stolte af at kunne byde velkommen til en campingplads, der er noget ud over det sædvanlige. For Jambo Feriepark er luksuscamping med alt, hvad det indebærer. Vores 5-stjernede feriepark har naturligvis alle de muligheder, som en campingplads ellers har – mulighed for at tage på camping med din egen campingvogn eller slå dit eget telt op på vores plads. Men du har også mulighed for at leje en af vores  luksuscampingvogne, hvor det hele står klar til dig ved ankomst. Og du har også mulighed for at booke en af vores hyggelige bjælkehytter med plads til seks personer, eget bad og fuldt udstyret køkken.

 

LUKSUSCAMPING MED DE BEDSTE FACILITETER I DANMARK

Hos Jambo Feriepark er vi enormt stolte over at have været nomineret og kåret til den bedste campingplads i Danmark. Grunden til, at vi gentagne gange har modtaget den fornemme anerkendelse, er de gode faciliteter, som vi år efter år byder vores feriegæster velkommen til. Her vil du blandt andet finde vores dejlige poolområde med muligheder for både store og små vandhunde. Du vil også kunne tage ungerne med hen på en af vores store legepladser, hvor børnene kan boltre sig med hinanden og gøre sig nye ferievenskaber. Og sluttetligt kan du konkurrere med venner og familie på en af Danmarks bedste minigolfbaner. Minigolfbanen er bygget op omkring et afrikansk tema med vilde dyr, med fairways og greens, der blandt andet går gennem Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro.  

 

5-STJERNET CAMPING I DANMARK MED INTERNATIONAL KVALITET 

Men det er ikke blot mulighederne for luksuriøs indkvartering og 5-stjernede faciliteter, der gør, at vi kan kalde Jambo Feriepark for luksuscamping. For vi sætter også en særlig ære i at give jer den bedste service på jeres ferie, som vi overhovedet kan. For vi ved, at ferietiden er noget, som I har glædet jer til. Noget, som er særligt dyrebart for jer, da I har planlagt tid, som skal bruges sammen med dem, I holder allermest af. Derfor sørger vores personale også for at holde et serviceniveau, der gør, at vi er vores mærkat som luksuscamping værdig. Og det er ikke bare i Danmark, at vi er blandt de bedste.

Vores luksuscamping har også vundet fornem anerkendelse gennem udnævnelse til Superplatz. Udnævnelsen stammer fra den tyske campingorganisation ADAC, og udnævnelsen til Superplatz er det ypperste kvalitetsstempel – en slags michelinstjerne for luksuscamping – som kun er tildelt ganske få campingpladser i hele Norden.    

 

LUKSUSCAMPING MED ET VÆLD AF GODE OPLEVELSESMULIGHEDER TÆT PÅ

Jambo Feriepark ligger i et attraktivt turistområde i Nordjylland, hvor Vesterhavet kun er 3 km væk. Desuden er den fantastiske forlystelsespark Fårup Sommerland vores nærmeste nabo. Savner du et afbræk fra naturidyllen, eller indbyder vejret mest til shopping eller museumsbesøg, ligger Aalborg kun en halv time væk. 

Der er flere gode MTB-spor i nærheden af Jambo Feriepark, og det er også muligt at leje heste og tage på ridetur på stranden langs Vesterhavet eller at surfe i Blokhus og Løkken. I Jambo Feriepark arrangerer vores dygtige aktivitetsledere aktiviteter for børn i alle aldre hver dag hele sommeren. Udover de aktiviteter vores aktivitetsledere arrangerer, er der rig mulighed for selv at finde på noget. Enten på en af vores tre legepladser, i den store indendørs aktivitetshal, på fodbold- eller volleybanen eller i vores populære pool. 

 

BOOK DIN FERIE I DAG OG OPLEV 5-STJERNET CAMPING I DANMARK 

Du har selvfølgelig mulighed for at booke en plads, en luksushytte eller en campingvogn online direkte via vores bookingsystem her på siden. Men hvis du har spørgsmål angående din kommende ferie eller vores campingplads af enhver art, er du naturligvis også velkommen til at ringe til os på telefonnummer 98 88 16 66. 

Så kan du snart begynde at glæde dig til oplevelsen af 5-stjernet camping i Danmark – det er luksuscamping på allerhøjeste niveau.