Oplevelser

Dine ferieminder skal være fyldt med dejlige oplevelser. Dette er noget vi virkeligt, gør et stort nummer ud af. Vi ved, at de fleste af de mest meningsfulde oplevelser er dem, som er skabt imellem dig og din familie eller venner.

Jambo Feriepark er omgivet af mange charmerende steder, som du og din familie kan nyde under din ferie. Fra forlystelsespark til kunst kunsthåndværk gallerier, fra shopping i Aalborg City til madoplevelse i den nordlige spids af Danmark – Skagen. Ikke at forglemme og nævne den smukke danske vestkyst strand, der tilbyder dig formidable oplevelser.

Aktiv ferie

Området omkring Jambo Feriepark er ideelt til en aktiv, sporty ferie med sine perfekte omgivelser for mountainbike stier, enorme mængder af cykelstier og generelt bare fantastisk natur til udendørs aktiviteter.

Fårup Sommerland

Kun 2km fra Jambo ligger Fårup – et sommerland helt ude i skoven. Vil I rigtigt forkæle ungerne – og dermed også jer selv – kan I få ubegrænset adgang til sommerlandet under hele jeres ferie. Bare sig til når I booker Jeres ophold på Jambo, så klarer vi resten!

Ikke for at prale – men vi kender mange små campinggæster, der synes ret godt om den slags ferie.

Strand og natur

Den jyske Vestkyst er noget helt specielt. Efter en smuk gåtur langs skoven, møder du havet på et af Jammerbugtens allersmukkeste steder. Fra de lune klitter spreder Saltum strand sig som et bedst tæppe af fint sand, der både inspirerer til aktiviteter i højt gear og til afslapning på rigtig Jambo facon.

Længere nord på kysten opleves Vesterhavet fra sin mere brutale side: en kort køretur fra Jambo bringer dig til Rubjerg Knude, som udover at være fantastisk smukt også er det sted, som først satte et fyr ud af drift pga. sandflugt og hvor naturen er så kraftfuld, at man måtte nedtage Mårup Kirke, før havet tog den.

Aalborg

Nordjyllands shoppeby nr. 1 og Danmarks 4. største by. Her er også Aalborg Zoo, Aalborgtårnet og den kendte bar og restaurantgade Jomfru Ane Gade. Nordjylland Kunstmuseum har også til huse her.

Blokhus

Én af Danmarks bedste og mest kendte badebyer. Her ligger restauranter, caféer og butikker “i vandkanten” og det emmer af dejlig feriestemning overalt.

Skagen

Toppen af Danmark med dets helt særlige lys og stemning. Besøg Grenen, Skagensmalerne, spis helt frisk fisk på havnen og erfar selv, hvorfor Skagen har været et af Danmarks mest populære turistmål i over hundrede år. På vej frem eller tilbage kan du også besøge ørnereservatet, den tilsandede kirke og Nordeuropas største vandreørken, Råbjerg Mile.

Kunsthåndværk

I lokalområdet omkring Jambo ligger kunsthåndværkerne som perler på en snor. Kunstgallerier i massevis, arbejdende værksteder, glaspusterier, lysstøberier, keramiske værksteder, alle sammen med inspiration fra områdets særlige lys og natur.