MINIGOLF

Mens krokodillen holder vagt og elefanterne drikker vand, gør I jer klar til at besejre Europas største minigolf bane. Ta’ familien med på en eventyrlig udflugt over hængebroen, gennem bjerget og forbi det Afrikanske køkken.

Vi har anlagt en af Europas største minigolfbaner med rigtige tee-steder, fairways og greens… på kunstgræs, der gør oplevelsen helt fantastisk for både store og små.

Prøv det en enkelt gang eller køb et kort til hele ferien. Vi tør godt love at der venter “vildt sjove” oplevelser forude.

Et spil minigolf koster 80 kr. pr. person, og børn under 5 år er gratis. Kan man slet ikke få nok af afrikansk inspireret minigolf, kan man også købe et ugekort til 150 kr. eller et sæsonkort til 300 kr.

Minigolfbanen har hver dag i sæsonen (fra påske til og med efterårsferien) åbent fra kl. 10-22. 

MINIGOLF I SOMMERFERIEN

For rigtigt mange er sommerferie lig med minigolf. For minigolf er en traditionsrig ferieaktivitet på de danske feriesteder. Nogle dyrker aktiviteten som en afslappende aktivitet for hele familien, mens andre går op i det pirrende konkurrenceelement, som minigolf også kan give. Uanset hvilken tilgang I har til minigolf, er Jambo Feriepark enormt stolt af at kunne byde velkommen til at en af de vildeste minigolfbaner i Danmark. 

For mens krokodillen holder vagt og elefanterne drikker vand i kulissen, gør I jer klar til at besejre Europas største minigolfbane – og måske også hinanden. Tag familien med på en eventyrlig udflugt over hængebroen, gennem bjerget og forbi det afrikanske køkken.

 

MINIGOLF I JAMBO FERIEPARK - OPLEV EN AF DANMARKS BEDSTE MINIGOLFBANER

Vi har anlagt en af Europas største minigolfbaner med rigtige tee-steder, fairways og greens.  På kunstgræs, der gør oplevelsen helt fantastisk for både store og små. Prøv det en enkelt gang eller køb et kort til hele ferien. Vi tør godt love, at der venter “vildt sjove” oplevelser forude. Og det er ikke blot ferieparkens gæster, der spiller minigolf på vores 18-hullers minigolfbane. For banen, der er blandt minigolfentusiasters foretrukne minigolfbaner i Jylland, trækker folk til fra hele landet, som ønsker at opleve (eller genopleve) vores fantastiske bane. 

Et slag minigolf på den 18-hullers minigolfbane i Jambo Feriepark er derfor et must, hvis du er på ferie i Nordjylland og godt kan lide at spille minigolf – eller bare elsker sjove og anderledes ferieoplevelser med familien. Minigolfbanen i Jambo Feriepark er bane med både store og små udfordringer. Og det hele er pakket ind i en meget gennemført oplevelse af at bevæge dig rundt på den afrikanske savanne. Her kan du nyde omgivelserne med familien – uanset om du spiller, eller venter på, at det bliver din tur. For flere af de 18 baner sniger sig rundt om de eksotiske dyr, gennem Afrikas højeste bjerg Kilimanjaro, langs floder og meget andet. Landskabet integrerer sig i spillet og giver gode og mindeværdige oplevelser for både øvede minigolfspillere, og det, som blot er kommet for at hygge sig med et spil minigolf i Nordjylland i nogle ganske unikke rammer.     

 

PRIS FOR MINIGOLF I JAMBO FERIEPARK

Pris for et spil minigolf koster 80 kr. pr. person, og børn under 5 år spiller gratis. Kan man slet ikke få nok af afrikansk inspireret minigolf, kan man også købe et ugekort til 150 kr. eller et sæsonkort til 300 kr. På den måde kan du komme og gøre brug af vores fantastiske minigolfbane, præcis når du har lyst. 

Og det kan vise sig at være en god løsning. For at spille vores minigolfbane kan vise sig at være en ganske vanedannende oplevelse. Her hos os er minigolf nemlig ikke bare minigolf, som du kender det fra alle mulige andre campingpladser eller forlystelsesparker rundt omkring i landet – eller i hele Europa, for den sags skyld. For lige her på vores naturskønne campingplads i Nordjylland finder du en eventyrlig verden bygget op omkring den vildeste 18-hullers minigolfbane bygget op omkring et afrikansk tema. 

 

KOMBINER ET SPIL MINIGOLF MED ANDRE GODE OPLEVELSER I NORDJYLLAND 

Der er selvfølgelig masser af andre gode grunde til at besøge Nordjylland ud over at du kan spille minigolf i absolut verdensklasse. Så du kan for eksempel kombinerer dit spil minigolf med en tur til stranden, der ligger blot 3 km fra banen. Her kan du nyde en forfriskende dukkert efter et besøg på minigolfbanens savanne eller spise en is i en af de hyggelige badebyer, der ligger strøet med nænsom hånd op langs Vesterhavets maleriske strækning i Nordjylland. 

Du har naturligvis også mulighed for at udvikle dit spil på et ferieophold hos Jambo Feriepark. Vi er en 5-stjernet feriepark med masser af muligheder for luksuriøs indkvartering i Nordjyllands skønne natur. Her kan du bo i egen campingvogn, telt eller booke dig ind i vores skønne feriehytter, der er indrettet med fuldt udstyret køkken og giver nem adgang til alle de faciliteter, vores populære feriepark har at byde på.

 

DU KAN LÆSE MERE OM ALLE INDKVARTERINGSMULIGHEDER HER

Åbningstider for minigolf i Jambo Feriepark
Minigolfbanen i Jambo Feriepark har åbent fra kl. 10-22 hver dag i sæsonen (fra påske til og med efterårsferien).